Logo empresa

Telelux - World Game -

www.telelux.cat/world-game/
www.worldgame.es

C. Montserrat, 1. 43700 El Vendrell

609893343
977 155 784

Horari de botiga de 09.30 a 13.30 i de 16.30 a 20.00

Venda on-line a  https://www.worldgame.es/ o telèfon: 977 15 57 84. 

Enviament gratuït al Baix Penedès i  i també per les poblacions del Tarragonès, Alt Penedès i Alt Camp detallades a continuació: Roda de Berà, Creixell, Torredembarra, La Pobla de Montornès, Rodonyà, Montferri, Vila-Rodona, Castellet i La Gornal .

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

A Telelux trobaràs diferents seccions de venda:

 Telecomunicacions:

Venda d'equips per a la recepció de canals de TDT i de Tv. via satèl·lit, antenes, amplificadors, alimentadors, cables i connectors, receptors de satèl·lit, receptos de TDT, distribuïdors, derivadors, etc... Oferim servei d'assesorament tècnic així com servei tècnic post venda.

 

Video Jocs 

Oferim venda de productes nous i seminous de Video Jocs  i video consoles, Play Station 4, Nintendo Switch, Nintendo 2 i 3 DS, Microsoft XBox One, consoles retro gaming, màquines arcade, accesoris, cables i connexions, sistemes de prepagament per plataformes digitals, servei de reparació de video consoles.

 Productes llicenciats:

Figures Manga, samarretes frikis, bolsos i motxilles exclusives, tasses divertides, clauers fantasia i de video jocs,detalls per regalar, figures Funko Pop! i molt més.


Comparteix:


Aloha23

Sin duda la mejor tienda de Videojuegos de la zona con diferencia

Marisa

Genial iniciativa la del envío gratuito, gracias!!! Habéis sido muy rápidos y atentos. Gracias de verdad

Lucia

Si buscas cosas de Harry potter aquí lo tienen todo xd