977660292
Logo empresa

Casinet

Passeig Marítim Joan Reventós, 11. 43880 Sant Salvador


Menjar, beure, reunir-se, compartir..., viure!!..., Gaudir del mar..., Gaudir de la vida!!! 

En un lloc incomparable, a la vora del mar mediterrani a la platja de Sant Salvador (el Vendrell, Tarragona), on poder gaudir d'un ambient agradable, familiar i únic. 

Al Casinet apreciaràs el bon menjar amb un tracte únic i familiar. Al costat de la platja marina i el murmuri de les onades... Situat al passeig marítim de Sant Salvador, s'ha convertit en un lloc de referència on degustar paelles i arrossos entre d'altres, per moltes famílies i amics. 

Des de les nostres conegudes patates braves, passant per als nostres raves de pollastre arrebossades amb patates xips, les craquets d'arròs negre, els xipironets saltats amb favetes baby al toc de menta ... O una excepcional dinar a base de la nostra especialitat: 

ELS ARROSSOS ... Paella marinera, arròs negre, mar i muntanya, Sarandonga de bacallà, arròs caldós amb llamàntol, peix i com no, els suggeriments del dia, fer una jornada lúdica gastronòmica única.

Dades de contacte

Web: www.casinet.net

Whatsapp: 660 84 79 60
Telèfon 977 680 047


Deixa un comentari
Comparteix:


Recomana el comerç

Les nostres xarxes socials
M. Carmen

Hacen unas paellas deliciosas que puedes disfrutar en la misma arena de la playa porque tienen terraza instalada allí. Los postres muy buenos.